GDPR

Stimati Clienti,

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC VELES CONSULTANTA IMOBILIARA SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.  Datele dumneavoastra sunt colectate pentru a  fi folosite in urmatoarele scopuri : reclama, marketing si publicitate, statistica, incheierii de tranzactii imobiliare.

Aceste date ne sunt necesare in activitatea pe care o desfasuram. Refuzul dvs. determina imposibilitatea lucrarii/înregistrarii solicitarii dumneavoastra. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: companiei VELES CONSULTANTA IMOBILIARA si colaboratorilor acesteia.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa sa din Otopeni str George Enescu nr 24G1 sau pe e-mail: office@veles.ro;carmen.mihaita@veles.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.